Jälleen uusi suklaahippukeksi-resepti! ♥ Koska eihän mikään vaan voi olla parempaa?
Nämä ovat ihanan erilaisia cookieita, sillä nämä paistetaan muffinssipellillä. Tällöin saa tehtyä todella paksuja, meheviä ja todella suklaisia keksejä.
Tässä(kin) reseptissä on todella tärkeää, ettet paista keksejä liian kauan! Niiden pitää olla vielä hieman raakoja uunista otettaessa, jotta rakenteesta tulee täydellinen. Tätä ei vaan voi korostaa liikaa, se on se salaisuus. Toinen asia, jota ei kannata ohittaa, on taikinan pitäminen jääkaapissa ennen paistoa. Se on vähintään yhtä tärkeää kuin se, ettet koskaan laita keksejä uuniin kuumalle muffinssipellille, vaan aina kylmälle.
Älä myöskään lisää jauhoja enempää kuin ohjeessa sanotaan. Taikina saattaa olla pehmeää valmiina, mutta siksi sen pitääkin antaa jähmettyä jääkaapissa ennen paistoa.
Jos olet yhtä rakastunut pehmeisiin suklaahippukekseihin kuin minä, kokeile ihmeessä näitäkin ♥
Jos olet yhtä rakastunut pehmeisiin suklaahippukekseihin kuin minä, kokeile ihmeessä näitäkin ♥
Resepti bongattu Wicked Sweet Kitchen -blogista.