Tässäpä aivan ihana ja todella helppo kahvikakku! Ainekset vain sekoitetaan keskenään, etkä tarvitse ollenkaan sähkövatkainta. Yksinkertaista, mutta niin uskomattoman hyvää ♥ Nämä sekoitettavat kakut ovatkin usein niitä parhaita ja mehevimpiä.
Tämä muistuttaa maultaan ihanasti hieman pullaa kardemumman ansiosta, ja on todella mehevä ja pehmoinen kakku. Koristeena olevat lumihiutaleet on spritsattu kakun pintaan valkosuklaalla.
Resepti Kakkuviikarin vispailuja! -blogista.
Kardemumma-kahvikakku
2 munaa
3 dl sokeria
2,5 dl kermaa
1,5 dl sulatettua voita
4 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
2 tl kardemummaa
Yhdistä kuivat aineet keskenään.
Sekoita munat ja sokeri keskenään puuhaarukalla. Älä vatkaa.
Lisää kerma, sekä sulatettu voi munasokeri-seokseen.
Lisää kuivat aineet siivilän läpi kulhoon ja sekoita samalla. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
Kaada taikina voideltuun vuokaan. Paista 175 asteessa noin 50 min.
3 dl sokeria
2,5 dl kermaa
1,5 dl sulatettua voita
4 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
2 tl kardemummaa
Yhdistä kuivat aineet keskenään.
Sekoita munat ja sokeri keskenään puuhaarukalla. Älä vatkaa.
Lisää kerma, sekä sulatettu voi munasokeri-seokseen.
Lisää kuivat aineet siivilän läpi kulhoon ja sekoita samalla. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
Kaada taikina voideltuun vuokaan. Paista 175 asteessa noin 50 min.
(Omassa uunissani kakku oli Nordicwaren vuoassa alatasolla valmis 40 minuutissa.)