tiistai 26. heinäkuuta 2011

Omena-kanelipiirakka

Veljeni synttäreille leivottiin äidin kanssa tämmöistä pullapohjaista omena-kanelipiirakkaa mummoni vanhalla ohjeella. Iiiiiiiiiiihanaaaaa ♥ !

Tämän piirakan ohje on valitettevasti kuitenkin salaisuus. ;)


5 kommenttia:

 1. Hei Tintsu! Olen seurannut jonkun aikaa blogiasi, mutta vasta nyt jätän ensimmäisen kommentin. Kesä on ollut kiireinen aika. Hyvänäköisiä leivonnaisia on sinulla. Toivon, että unelmasi täyttyy ja saat tulevaisuudessa ikioman kahvilan! Ja leivonnaisia sinne riittää...

  VastaaPoista
 2. Oon niin monesti jo kattonut tätä et rupee ärsyttää kun on salainen :D mulla on muuten arvonta käynnissä, ettäs tervetuloa osallistumaan!

  VastaaPoista
 3. @ Voisula: Mukavaa kun kerkisit tänne kirjoittelemaankin :) Kiitos paljon viestistäsi! Ja kiitokset myös kannustuksesta, mä toivon myös ihan hirveesti että se unelma voisi vielä joskus olla totta :) Pidetään peukut pystyssä! Leivonnaisia sinne tosiaankin riittäisi jos jonkinmoisia, leipoisin vaikka mitä :D

  @ Taikakaulin: Hih niinkö :D Valitettavasti vaan en voi kertoa, vaikka miten haluaisinkin :DD Ja kiitos vinkistä! Minäpä käyn kurkkaamassa heti kun vain ehdin :-)

  VastaaPoista
 4. On kyllä herkullisen näköinen salainen piirakka. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥