tiistai 26. heinäkuuta 2011

Mansikkatäytekakku ilman mansikoita :D

Tässä piti olla kuva pikkuveljeni syntymäpäiville tekemästäni mansikkakakusta, mutta koska mansikat olivatkin yön aikana pilaantuneet, on tässä kuva kakusta jossa on kaikki jäljelle jääneet hurjat kolme mansikkaa :D


7 kommenttia:

 1. Lopputulos näyttää kuitenkin hyvältä, vaikka matkan varrelle hankaluuksia kertyikin.

  VastaaPoista
 2. Ai että, joskus suunnitelmat menee pilalle monessa kohtaa! Mutta vaikeuksien kautta voittoon, lopputulos on yhtäkaikki herkullisen näköinen (mansikoita eli ei) :D <3!

  VastaaPoista
 3. Auts, joskus on noita päiviä..ja ne harmittaa! Mutta loistavan näköisen lopputuloksen sait silti aikaiseksi!

  VastaaPoista
 4. Kiva tämä kakku kuitenkin on, vaikka ei ihan helposti syntynytkään! :)

  Kyselit sokerimassasta. Itse käytän pääasiassa vain sitä (tai vaahtokarkkimassaa), koska se ei oikeastaan maistu muulta kuin makealta ja ehkä hieman vanilijaiselta. Kun taas marsipaani maistuu, no, marsipaanilta. :D Sokerimassaa saa myös eri makuisina (muistaakseni myös vaahtokarkkimassaa), mutta itse ostan yleensä valkoista ja värjään sitä sitten itse. Ja käytän niitä mielummin myös koska ne kuivuvat nopeammin kuin marsipaani. :)

  VastaaPoista
 5. Hieno melkeinmansikkakakku :)
  Sokerimassasta minulla ei ole kovin hyviä kokemuksia; kaulitsin sen liian ohueksi ja alla ollut vaniljasoosi paistoi rumasti läpi lisäksi ohut sokerimassa oli hankala käsitellä, toisaalta, ei minulla ole juurikaan kokemusta vastaavien käsittelystä ja rävellykseni saattaa mennä ihan osaamattomuuteni piikkiin. Sokerimassa oli lisäksi maistajien suuhun liian ätläkkää. Makuasioita nämä :)

  VastaaPoista
 6. @ Suklaasilmät: Niinkö :D Kiva kuulla jos niin! Kiitokset :>

  @ Heska: Sanoppa muuta, niin tekee :D Kiitos! :)

  @ Sumi: Totta, niin harmittaa. Onneksi sitten vastapainoksi on niitä parempiakin päiviä kuitenkin. Kiitän! :-)

  VastaaPoista
 7. @ Laura: Kiva kuulla, kiitos : ) Aaa okei! Marsipaanista en oikein tykkää, niin tuo voiskin sitten olla kokeilemisen arvoinen vaihtoehto. Nyt sainkin paljon tietoa, joten kiitos paljon tästä informaatiosta! : ))

  @ Satu: Heh kiitos! :D Niinkö, sepä harmi ettei onnistunut... :< Mulla ei ole kans mitään kokemusta sokerimassasta. Hyvä tietää sitten että ei kauli liian ohueksi ainakaan. : D Hmmmm. Mielenkiintoista, oon kuullut nyt niin monenlaista mielipidettä sokerimassasta ja sen mausta, että on pakko päästä itsekkin maistamaan jossain vaiheessa, kun en ole koskaan maistanut. Muutoin tää ei taida mulle selvitä, makuasia kun se varmasti juurikin on :)) Kiitokset sinullekkin mielipiteestäsi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥