keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Kaura-kardemummakeksit

Tästä paljon helpommaksi ei keksien tekeminen voi mennä. Kaikki aineet vain sekoitetaan sulatettuun rasvaan, iisiä kuin mikä. Nämä olivat paitsi helppoja ja nopeita, myös hyvän makuisia.


KAURA-KARDEMUMMA -KEKSIT


125 g margariinia
4½ dl kaurahiutaleita
1½ dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
½ tl kardemummaa (itse laitan enemmän)

Sekoita kaikki aineet sulatettuun rasvaan. Levitä levyksi pellille. Paista 175-200 asteessa noin 8 min, kunnes pinta on kauniin ruskea. Jaa lämpimänä neliöiksi.

Itse olen vielä monesti lisännyt sekaan mm. kanelia sekä hasselpähkinärouhetta, antaa kivan piristävän makulisän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥